OEC West Hostel

Leírás

Minősített Az OEC West és Medikus Hostel a debreceni Nagyerdőn, az Egyetemi Klinikák területén, nyugodt környezetben várja vendégeit. A Hostel lakóegységeinek egy része a szorgalmi időszakban külföldi orvostanhallgatóknak biztosít szállást, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a hazájuktól távol élő fiatalok számára a lehető legkomfortosabb környezetet alakítsuk ki, „második otthont” teremtsünk. A College Hostels tagjaként működő apartmanház egész évben fogad egyéni vendégeket is, kiválóan alkalmas pihenésre vágyó családok, nyugdíjasok, baráti társaságok vagy konferenciák résztvevőinek elszállásolására, de kényelmes szálláshelyet nyújt a klinikákon gyógykezelés alatt állók és a betegek hozzátartozói részére is.

A négyszintes diákszálló OEC West épületszárnyában 56 egyágyas és 24 kétágyas színvonalasan felszerelt, klimatizált apartman áll a vendégek rendelkezésére, mely pótágyazva összesen 114 férőhellyel várja Kedves Vendégeit.

A Medikus Hostel épületszárnyban 105 háromágyas szoba van, 315 férőhellyel. Valamennyi lakóegységben zuhanyfülkés fürdőszoba, hűtőgép, televízió, telefon és internetcsatlakozási lehetőség található.

 

Az OEC West és Medikus Hostel számos szolgáltatással igyekszik biztosítani a vendégek és a hallgatók kényelmes és nyugodt pihenését. A szolgáltatások egy részét a szolgáltatók által közzétett árlista alapján lehet igénybe venni.

Az OEC West épületszárny alagsorában működik a Zing Koreai Étterem, a Medikus szárny földszintjén, a recepció mellett pedig egy kávézó található.

Az OEC West szárny alagsorában mosoda üzemel, amelyet 600 Ft-os áron lehet alkalmanként használni. A központi széf bérleti díja havonta 3.500 Ft.
A Hostel szomszédságában lévő műfüves sportpálya előzetes egyeztetés során bérelhető.

 

Díjtalan szolgáltatások:

  • Minden szobában ingyenes internetcsatlakozási lehetőség érhető el. A Hostelbenminikönyvtár és gyereksarok található. A recepción sportszerek is kölcsönözhetőek.
  • Szállóvendégeink ingyenesen használhatják a zárt kerékpártárolónkat és a parkolóinkat. Szállóvendégeink részére díjmentesen kerékpárok kölcsönözhetők. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy az Egyetemi Klinikák területén fizetős parkoló működik. A díjtalan parkolás érdekében kérjük, hogy a bejáratnál kapott belépőszelvényt érkezéskor érvényesítsék a recepción!
  • Az OEC West Hostel mindkét épületszárnya akadálymentes.

Szolgáltatások

24 órás recepció
Konferencia terem
Mosatási/mosási lehetőség
Nem dohányzó
Széf
Tárgyaló
Zárt parkoló

Megközelíthetőség

Tömegközlekedés
  • A közelben (Egyetem, Egyetem tér, Dóczy József u.) a következő buszjáratok állnak meg: 10, 10A, 10Y, 12, 13, 22, 23, 23Y, 24, 51E.
A menetrendek a DKV honlapján találhatóak meg. Gépkocsival az M3as autópályáról a városba beérve, a Pallagi út felőli klinikai bejárón közelíthető meg szálláshelyünk.

Látnivalók

A kikapcsolódni és regenerálódni érkező vendégeink számára is maradandó élményeket szeretnénk nyújtani a Hostel és a Debrecen adta lehetőségek segítségével. Évről évre nagy sikert arat a debreceni Virágkarnevál és az azt megelőző rendezvények sorozata, melyeknek a Nagytemplom előtti sétáló utca és tér ad otthont, de a Virágkarnevál csak egy a Debrecenben megrendezett kedvelt nyári programok közül. Minden évszak a maga szépségével kínál kellemesebbnél kellemesebb időtöltést a Debrecenbe látogatók számára. Ezek közé tartozik a megújult Békás-tó és környéke, a ködszínház, a Nagyerdei Kultúrpark (állatkert és vidámpark), az Aquaticum Mediterrán Termál-és Élményfürdő, Déri Múzeum.