Turisztikai és Szabadidő Központ

Leírás

Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyének legcsodálatosabb részén, a Tiszaliget legvégén várja a pihenni kikapcsolódni vágyókat az Alföld legnagyobb 320 férőhelyes ifjúsági tábora a Turisztikai és Szabadidő Központ. A 16 hektáros bekerített terület ideális kiinduló pontja lehet a kerékpáros és vízi túráknak, általános-, középiskolás és családi kirándulásoknak.

A fenyő és platán fák árnyékában edzőtáborok, főiskolás és egyetemista gólyatáborok, erdei iskolák is otthonra lelhetnek. A tábor öt darab 25 férőhelyes és egy nyolcvan férőhelyes előadóterme egész évben ideális feltételeket kínál átképzésekhez, több napos tréningekhez, konferenciákhoz, kertjében több ezer fős szabadtéri rendezvényekhez is.

Aki persze “csupán” pihenni szeretne, az is megtalálhatja számítását. A Turisztikai és Szabadidő Központ területén sportpályák csábítják focizásra, kézilabdázásra, kosárlabdázásra a mozgás szerelmeseit, vagy épp kerékpárt bérelve bejárhatják Szolnokot és környékét. Egy kis teniszezéshez, fürdéshez azonban elég néhány perc séta az árnyas fák alatt.

Szolgáltatások

24 órás recepció
Akadálymentesített szoba
Csomagmegőrzés
Étterem
Játékeszköz kölcsönzés
Kerékpár kölcsönzés
Park/kert
Sportpályák
Tárgyaló
Turista információ
TV lobbiban
Zárt parkoló

Szabadidő sportolási és pihenési lehetõségek

  • sportpályák (salakos, füves, bitumenes),
  • kerékpáros és vízi túra
  • kézilabda, kosárlabda
  • Tiszaligeti Termál Strand és Uszoda: 500 méterre a tábortól.