Budapest Budget Hostel

Leírás

Lelkes, fiatalos társaság vár a IX. kerület rehabilitált részén pezsgő utcák ölelésében.

Szobáink 1-8 ággyal saját vagy közös fürdővel állnak rendelkezésre. A wifi mindenhol ingyenes. A hostelben több jól felszerelt közös konyha és étkező is található számítógéppekkel.

Csoportokat is szívesen látunk 10 és 60 fő között. Ez esetben reggelit tudunk biztosítani 1 500Ft/fő áron.

Elfogadóhelyek

Szolgáltatások

24 órás recepció
Csomagmegőrzés
Főzőkonyha vendégek részére
Hajszárító
Internet sarok
Italautomata
Nem dohányzó
Széf
Teakonyha vendégek részére
Terasz/udvar
Vasaló
Wifi
Zárt parkoló

Megközelíthetőség

A címünk Budapest 1095. Ipar utca 21. (IX. kerület)

 

Megközelítés a főbb csomópontoktól:

 

Liszt Ferenc repülőtér:

Szálljon fel a 200E buszra Kőbánya-Kispest felé. Szálljon fel a kék 3-as metróra és menjen vele a Corvin negyedig. A 4-es vagy a 6-os villamossal (az "Újbuda központ" vagy a "Móricz Zsigmond körtér" irányba) és a Mester utca / Ferenc körútig menjen. Menjen a Mester utcán egyenesen (egy 51-es villamos megállónyi távolságot). A jobb oldalon lesz 5 perces séta után az "Ipar utca" ahova befordulva már látni fogja a"Budapest Budget Hostel" feliratot. Van egy külön csengőnk a nagy barna ajtó közepén - nyomja meg és várjon, amíg kinyitjuk az ajtót.

 

Népliget Buszpályaudvar:

Szálljon fel a kék 3-as metróra és Újpest-Központ irányba a "Corvin negyedig" menjen vele. Váltson a 4-es vagy 6-os villamosra (ugyanaz az Újbuda központ vagy a Móricz Zsigmond körtér irány), és szálljon le a Mester utca / Ferenc körúton. Menjen a Mester utcán egyenesen ( egy 51-es villamos megállónyi távolságot). A jobb oldalon lesz 5 perces séta után az "Ipar utca" ahova befordulva már látni fogja a"Budapest Budget Hostel" feliratot. Van egy külön csengőnk a nagy barna ajtó közepén - nyomja meg és várjon, amíg kinyitjuk az ajtót.

 

Vonat:

A Keleti pályaudvartól:

Szálljon fel az 5 7 7E 8E 108E 110 112 133E 178 buszjáratok valamelyikére és a Blaha Lujza téren szálljon le.A 4-es vagy a 6-os villamossal (az "Újbuda központ" vagy a "Móricz Zsigmond körtér" irányba) és a Mester utca / Ferenc körútig menjen. Menjen a Mester utcán egyenesen ( egy 51-es villamos megállónyi távolságot). A jobb oldalon lesz 5 perces séta után az "Ipar utca" ahova befordulva már látni fogja a"Budapest Budget Hostel" feliratot. Van egy külön csengőnk a nagy barna ajtó közepén - nyomja meg és várjon, amíg kinyitjuk az ajtót.

A Nyugati pályaudvartól:

Szálljon fel a 4-es vagy a 6-os villamosra (az "Újbuda központ" vagy a "Móricz Zsigmond körtér" irányba) és a Mester utca / Ferenc körútig menjen vele. Haladjon a Mester utcán egyenesen ( egy 51-es villamos megállónyi távolságot). A jobb oldalon lesz 5 perces séta után az "Ipar utca" ahova befordulva már látni fogja a"Budapest Budget Hostel" feliratot. Van egy külön csengőnk a nagy barna ajtó közepén - nyomja meg és várjon, amíg kinyitjuk az ajtót.

A Déli pályaudvartól:

Szálljon fel a 2-es metróra az Örs Vezér tér irányába, menjen vele a Blaha Lujza térig, itt szálljon át a 4-es vagy a 6-os villamosra, és menjen vele a Mester utca / Ferenc körútig. Haladjon a Mester utcán egyenesen ( egy 51-es villamos megállónyi távolságot). A jobb oldalon lesz 5 perces séta után az "Ipar utca" ahova befordulva már látni fogja a"Budapest Budget Hostel" feliratot. Van egy külön csengőnk a nagy barna ajtó közepén - nyomja meg és várjon, amíg kinyitjuk az ajtót.

A Kelenföld pályaudvartól:

Szálljon fel a 4-es metróra a Keleti pályaudvar irányába, menjen vele az Újbuda központig, itt szálljon át a 4-es villamosra, amivel a Mester utca / Ferenc körútig menjen. Haladjon a Mester utcán egyenesen ( egy 51-es villamos megállónyi távolságot). A jobb oldalon lesz 5 perces séta után az "Ipar utca" ahova befordulva már látni fogja a"Budapest Budget Hostel" feliratot. Van egy külön csengőnk a nagy barna ajtó közepén - nyomja meg és várjon, amíg kinyitjuk az ajtót.

 

Kérjük mindig győződjön meg például a Google maps segítségével az aktualitásokról, hiszen a helyzet percről percre változhat!

Látnivalók

Körülöttünk helyezkedik el a Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház, az Iparművészeti Múzeum. Remek szórakozási lehetőséget nyújt a szomszédban lévő Budapest Park és A38 is. Fiatalként mi is ismerjük a pesti éjszakát és szívesen segítünk programot találni. A vibráló Ráday utca tele éttermekkel 10 perc, a Ferenc körűt pedig a fő közlekedési vonalat adó éjszaka is közlekedő 4-6 villamossal 5 perc séta.