Új hostel nyílt KRANJSKA GORÁN Szovéniában

November 30-án a Szlovén Youth Hostel Szövetség megnyitotta legújabb ifjúsági szállását Youth Hostel Barovc néven Kraniska Gorán.

Hostel Barovc Kranjska Gora egy csodálatos helyen fekszik a Triglav Nemzeti Park szélén, a Julian Alpok csúcsaira nézve a Jansa tavak felett, mindössze 10 perc sétára Kranjska Gora központjától.
Ez itt a természetjárók, hegymászók, síelők és snowboardosok paradicsoma. Emellett Kranjska Gora éjszakai és kultúrális élete is igen pezsgő.

Hostel Barovc egész szállás területén fogható WI-FI-vel, fűtött sífelszerelés tárolókkal, lélegzetelállító anorámát nyújtó fedett terasszal és belső közösségi térrel, társas játékokkal, mini könyvtárral, gyerek sarokkal, reggelit és elérhető árú ízletes helyi ételeket kínáló étteremmel várja az idelátogatókat.
A recepció 24 órán át üzemel.
A szállás kapacitása 11 szoba, 31 ágy (7 double, egy 3 ágyas és egy 4 ágyas), mindegyik szoba fürdőszobás, némelyik TV vel felszerelt.. Mindegyik szooba csodás panorámával büszkélkedhet, egyikük hatalmas terasszal, mely a tavakra és a Julian csúcsokra néz.