SZARVAS-LAK, Csattogó-völgy egyik pihenőháza lett a következő, 2 HÁTIZSÁKOS, MINŐSÍTETT IFJÚSÁGI SZÁLLÁSHELY!

Megtörtént a Csattogó-völgyi SZARVAS-LAK Pihenőház minősítése is, melyet a Nemzetgazdasági Minisztérium jóváhagyott, így megszerezték a 2 HÁTIZSÁKOS TANÚSÍTÓ VÉDJEGYET.

Fejleszteniük, újítaniuk kellett érte, de megérte. A fürdőszobák esztétikusak lettek, az alapkövetelményeknek teljes mértékben megfelelnek, valamint a szobákban kényelmes megoldást kínáló lehajtható asztalok elhelyezése is rendkívül hasznosnak és ötletesnek bizonyult.

Az „ifjúsági szálláshelyek hátizsákos” tanúsító védjegyét a turizmusért felelős minisztérium hozta létre azzal a céllal, hogy garanciát nyújtson a szálláshely szolgáltatás minőségének megfelelő szakmai színvonalára. A szálláshelyek minősítése a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége által kidolgozott és a Minisztérium által jóváhagyott szakmai szempontrendszer alapján történik.

SZARVAS-LAK pihenőház a Dunakanyar szívében, Verőce és Kismaros között a Csattogó-völgyben várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

Közösségi épületük és éttermük 120 fő befogadására alkalmas. Tűzrakóhelyekkel és grillterasszal is rendelkeznek.  Sportpályáik stranröplabdapályáik, az aktív pihenést szolgálják. A területen májustól októberig 15×8 méteres, napenergiával fűtött, feszített víztükrű medence várja a vízisportok kedvelőit, míg a szezonális nyitvatartással üzemelő Kalandparkban minden generáció izgalmas és tartalmas programot talál. 2016-ban nyitott dupla, salakos Teniszpályán, professzionális pályán játszhatnak ezen sport szerelmesei.

A Vendégeket ingyenes wi-fi használattal, ingyenes parkolási lehetőséggel várják.

SZARVAS-LAK Pihenőház 12 szobából és egy üvegezett teraszból álló szállás.

A közös folyosóról nyíló szobák mindegyike fürdőszobás. A kényelmes és autentikus szobák 2 db 2 ágyas, 10 db 3 ágyas elosztással állnak a vendégek rendelkezésére.  Téli időszakban is üzemelő, fűthető, szigetelt szálláshely.

A Csattogó-völgy a Via Margaritarum (Gyöngyök útja) zarándokútvonal egyik 2007-ben avatott emlékhelye. 
A környéken meseszép kirándulóhelyek találhatóak, de kisebb sétákra is érdemes elindulni a közelben. 

Csattogó-völgyi Szarvas-lak tagja a Magyarorzsági Ifjúsági Szállások Szövetségének.

További minősített ifjúsági szálláshelyek: http://www.miszsz.hu/minositett_szallashelyek

A minősítésről és a védjegyről bővebb információkat olvashatnak, a “Nemzeti Védjegy” menüpont alatt.

Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége