Hullám Hostel

Leírás

A közel 100 éves, több szekcióból álló épületegyüttest a közelmúltban felújítottuk. A szobák és mellékhelyiségek egyedi kialakításukkal különleges hangulatot teremtenek a Hullám hostel vendégei számára. A szálló 2-, 3-, 4- és 6-ágyas szobái nagy csoportok fogadására is alkalmasak. A legtöbb szobához közös, zuhanykabinos fürdőszoba tartozik. Étkezések illetve teljes ellátás megszervezését igény szerint vállaljuk.

Szállónk márciustól október közepéig tart nyitva. Hostelünkben kerékpárkölcsönző is üzemel. Igény szerint egyéni vagy csoportos túrák, kirándulások vezetését is vállaljuk. A bárban a kellemes hangulatról a különleges zenék, sörök, kávék, borok, pálinkák, koktélok gondoskodnak. Saját notebook-kal ingyenes a WIFI, az internetszobában pedig két számítógép bérlésére van lehetőség. A sármelléki Balaton Airport tőlünk 45 km-re található.

Balaton-Révfülöp 8253 Füredi út 6.

Szolgáltatások

24 órás recepció
Csomagmegőrzés
Étterem
Főzőkonyha vendégek részére
Internet sarok
Kerékpár kölcsönzés
Kikötő
Lovaglási lehetőség
Mosatási/mosási lehetőség
Nyitott parkoló
Park/kert
Sportpályák
Széf
Társalgó
Terasz/udvar
Turista információ
Wifi
Zárt parkoló

Megközelíthetőség

A hostel központi elhelyezkedésű. Révfülöpről menetrendszerinti hajójárattal a Balaton déli partjának főbb települései, pl. Balatonboglár, Siófok, Fonyód megközelíthető. Ez utóbbi kisvárosból pedig Szlovénia, Horvátország, Olaszország közvetlen vonatjárattal elérhetőek.

Látnivalók

A híres, 5,2 km-es Balaton-átúszó versenyt minden évben Révfülöpön rendezik. Sok ezer ember a világ minden tájáról érkezik a nagy napra, hogy teljesítse a távot. Révfülöp az északi part közepén terül el, ahonnan Tihany, Badacsony, a Káli-medence és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park karnyújtásnyira található. Környékünkön számos borvidék is fellelhető. Mindezek lehetővé teszik, hogy a számtalan programlehetőség, mint pl. a túrázás, kalandozás, úszás, lovaglás, kerékpározás, vitorlázás, pincelátogatás és borkóstolás felejthetetlen élményt nyújtson minden látogatónak.