Kedvezményes értékesítési és marketing képzés kifejezetten ifjúsági szállások vezetőinek, munkatársainak

Szervezetünk 2015 április 23-án a Kontakt Műhely képző központtal karöltve egy egész napos értékesítési és marketing képzést szervez kifejezetten ifjúsági szállások vezetőinek, munkatársainak.

A Kontakt Műhely 2010 óta működő, turisztikai területre fókuszáló képző központ. Küldetésük, hogy egyéni kihívásokra, egyéni válaszokat kínáljanak egy olyan műhelymunka során, ahol az emberek AKARJÁK a fejlődést, az inspirációt, a motivációt, a közös ÚJ tudásokat.


A tréning során az alábbi témákon lesz a hangsúly:

  1. Turisztikai szolgáltatásfejlesztés – Hogyan fejleszd úgy költséghatékonyan szolgáltatásaidat, hogy minél több vendéged legyen?
  2. Online marketing eszközök – Milyen aktuális, a trendeknek megfelelő online eszközök vannak ma a piacon, melyiket érdemes használni a vendég eléréséhez?
  3. Értékesítési csatornák –  Milyen csatornákon keresztül lehet a legnagyobb árréssel értékesíteni?
  4. Turisztikai weboldal – Mire figyelj, amikor megrendeled, megtervezed, fejleszted a honlapot? Mitől lesz jó, mitől lesz látogatott a weboldal? Hol helyezkedik el a keresőkben?
  5. CRM rendszer építése – Mit tudsz a vendégeidről?  Hogyan építsünk használható adatbázist?
  6. Védjegyek, minősítések, mint marketing eszközök.

Emellett érinteni fogjuk az árképzés, a szegmentálás, pozicionálás, az online foglalási rendszerek és a közösségi oldalak témáját.


Előadók:
Péter Zsuzsanna – Értékesítési Igazgató & Igazgatóhelyettes – BoHotels,

Fő szakterülete a pre – opening és piaci pozicionálás, az értékesítés, a rövid – közép és hosszú távú stratégiai tervezés, a Revenue & Yield management.

Somló András, online marketing tanácsadó, Kontakt Műhely
A PORT.hu turisztikai üzletágának tanácsadója. Turizmus területén dolgozó különböző vállalkozások marketing tanácsadója.


A képzés most a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének támogatásával nagyon kedvezményes áron, 15.000 Ft – ért lesz elérhető. Az ár tartalmazza az egész napos képzést, a segédanyagokat, egy kétfogásos ebédet és a délelőtti kávészünetet.

(A szervezetünk teljes jogú tagjai ingyen, a megfigyelő tagok jelentős kedvezménnyel 8000 Ft –ért vehetnek részt a tréningen.)

A helyek száma korlátozott, így a képzésen az a 30 szálláshely vezető vehet részt, aki elsőként jelentkezik és befizeti a képzési díjat.
Számlaszámunk: 11712004-20120849


Helyszín: Csillebérc Szabadidő-és Ifjúsági Központ Szolgáltató Kft.    
1121 Budapest, Konkoly Thege M. u.21.

Időpont: 2015. április 23, csütörtök, 10.00-18.00

Kérjük, részvételi szándékát jelezze legkésőbb 2015. április 10-ig az alábbi linkre kattintva:
https://docs.google.com/forms/d/1d7hZmVBK3NsUcTFbnuIg41gIOFBs2lAvaFY1AfRMy8U/viewform?c=0&w=1

Ha bármi további kérdése van a képzéssel kapcsolatban, akkor pedig keresse Hegyi Barbarát a hegyi.barbara@miszsz.hu e-mail címen vagy 20/283-55-65-ös telefonszámon.