Jön Kajla, akivel a gyerekek felfedezhetik Magyarországot!

“Hol vagy Kajla?” – az új turisztikai edukációs program, amin keresztül a 6-10 éves gyerekek játszva ismerhetik meg Magyarországot.

Kajla egy csatangoló magyar vizsla, akin keresztül a gyerekek megismerhetik a megyéket és azok nevezetességeit.  A 41 helyszínhez nem csak kis képes füzet tartozik, hanem egy applikáció is, amelyben kvíz kérdésekre lehet válaszolni a nevezetességekkel, megyékkel kapcsolatban, amikért pontok járnak és így a gyerekek egy adott megye kapitányává vagy őrzőjévé válhatnak.

Jövő hét végéig az összes magyar általános iskolás alsós gyerek a bizonyítványa mellé kézhez kapja a Kajla útlevelét, amibe pecséteket gyűjthetnek az egyes helyszíneken. Pecsételő helynek beszálltak a Tourinform irodák is és a Magyar Posta is! Sőt a postán a pecsét mellé ingyen Kajlás képeslapot kapnak a gyerekek, amit megírhatnak és bélyeg nélkül ingyen fel is adhatják a nyári hónapok alatt.

És ez még nem minden! Július 1-31 ig ingyen lehet vonatozni Kajla útlevél és diákigazolvány felmutatásával. A SPAR-nál pedig matrica gyűjtő akció indul a nyári időszakban Kajla által felfedezett nevezetességekről.
A programba partnerként bármilyen szolgálató beszélhet, aki a Kajla igazolvány felmutatására valami kis plusz meglepetéssel kedveskedik a gyerekeknek. A partnereket és a Kajla infokat nyomon követhetitek a kajla.hu weboldalon.

Kedves Gyerekek és Szülők! Jó Barangolást Kajlával a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége!