Elindult a #GroupTripMemories fotópályázat

Csak egyetlen jobb dolog van az új helyek felfedezésénél, az új kalandok élményénél: ha mindezt csoportosan tehetjük, és megoszthatjuk másokkal. A társas utazások élménye az egész csapat életének részévé válik – legyen szó osztálykirándulásról, baráti vagy családi túráról.

A Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége itthon is meghirdeti nemzetközi ernyőszervezete, a Hostelling International Groups pályázatát, melynek díja mintegy százezer forint (250 angol font) készpénz.

A fotó lehet egy eseménydús pillanatot megörökítő felvétel, egy csoportkép valami lélegzetelállító háttér előtt, egy buli a szálláshelyen, vagy akár egy csoportos “szelfi” – bármivel van esély a nyerésre.

Ha feltúrtad a fényképeidet, és kiválasztottad a kedvencedet, csak lépj be a HI Groups Facebook oldalára, add meg az email címedet, töltsd fel a képet és adj egy kifejező nevet a csapatnak. Akár a társaság minden tagja feltöltheti a kedvencét, de fejenként csak egyet. A verseny már folyik, és csak február 16-án, hétfőn délig tart!

A HI Groups zsürije minden fotót átnéz, és a kiválasztott győztest a közösségi  media oldalain jelenti be február 17-én.

Ne szalaszd el a lehetőséget – az élményeid elnyerhetik az idei fotópályázat pénzdíját!

#GroupTripMemories
Twitter: @HI_Groups

https://www.facebook.com/HostellingInternationalGroups

További információ:

Hostelling International Groups: http://groups.hihostels.com/