A MISZSZ tagjai kedvezményes nyaralási lehetőséget ajánlanak budapesti gyermekotthonok számára.

A Haragtalan kezdeményezésére négy ifjúsági szállás ajánlott kiemelkedő kedvezményt budapesti gyerekek és kísérőik számára az idén nyárra.

Haragtalan kezdeményezésére négy ifjúsági szállás ajánlott kiemelkedő kedvezményt budapesti gyerekek és kísérőik számára az idén nyárra.

Kétbodonyi Turistaházak- Erdei Iskola felajánlása a következő:

Július 13-29. között 30 fős házában kínál kedvezményes üdülési lehetőséget. Kettő csoportvezető számára ingyenes a szállás, a 14 év feletti gyermekek is egységes gyerekárat fizetnek. Ingyenes programok: hintózás, állatkert látogatás, csónakázás, múzeumlátogatás, éjszakai túra és naponta ingyenes medencehasználat.

Az Őrhegy vendégház ajánlata:

Szállás önköltséges áron. A tábor az Aggteleki Nemzeti Park területén található, a 900 lelkes Perkupa településen.

A tatai Öreg Tó Ifjúsági Szállás  ajánlata:

A kedvezményes üdülési ajánlat június 10. és 20. között, 2 turnusban,  5 nap/4 éjszakás erdei iskola programot és szállást tartalmaz jelentős kedvezménnyel, egyszerre 7-11 fő számára. Az üdülési  ajánlat ingyenes túravezetést, kézműves programot és sportolási lehetőségeket is tartalmaz.

A Youth Hostel Villa Benjamin-Siófok  felajánlása:

A szálláshely július első hetében tudna szállást biztosítani 39 fő számára 15% kedvezménnyel.

Várjuk olyan gyermekotthonok jelentkezését, amelyek a kedvezmények igénybe vételével kívánják megoldani a gyerekek nyaraltatását, valamint vállaljuk további ajánlatok közvetítését.

További információ e-mailben: Szólás Miklós „Haragtalan”