Marco Polo Hostel

Leírás

A Marco Polo Top Hostel Budapest központjában (divatos szórakozóhelyek, pubok közvetlen környezetében) egész évben 24 órás portaszolgálattal, kényelmes, olcsó szobákkal várja az ifjúsági szálláshely iránt érdeklődő vendégeit! A hostel garantált minőségi szolgáltatásával a Hostelling International tagja.

A Budapest belvárosában található Marco Polo Top Ho(s)tel tágas szobáival és fürdőszobáivaltökéletes szálláshelyet biztosít a városközpontba látogató, ifjúsági hostelt kereső utazók számára. A két-, három- és négyágyas, modern szobákban telefon, zárható szekrény, TV és fürdőszoba található. A 12 ágyas hálótermek mindegyike rendelkezik saját fürdőszobával, valamint a hálótermek 2-ágyas egységeihez nagyméretű zárható szekrény is tartozik.

A recepció egész évben nyitva, így kollégáink bármikor segítséget nyújtanak! Bárhol is jár Budapesten, hostelünket könnyen megközelítheti busszal, metróval vagy akár villamossal.

Marco Polo Top Ho(s)tel Budapest ideális szálláshely:

  • Egyénileg utazóknak, akik olcsó szállást keresnek
  • Családoknak, akik kedvező áron kínált szállodai szoba iránt érdeklődnek
  • Hátizsákos turistáknak, akik kispénztárcával rendelkeznek
  • Egyéni és csoportos foglalóknak
  • Iskolai csoportoknak rövidebb vagy hosszabb tartózkodásra
  • Ha leány- vagy legénybúcsút szervez Budapesten, Önnek nincs más dolga, csak átadni magát az eseményeknek! A program és a szállás szervezését bízza ránk!
  • Sportcsapatoknak (Rugby csapat stb.)

A hostel pincéjében található közös helyiség rossz időben is lehetőséget teremt az ismerkedésre, beszélgetésre.

A hideg büfé-reggeli árát a szobaár nem tartalmazza. Reggelizni 7 és 11 óra között lehet, ára: 1 200 Ft/fő.

Szolgáltatások

24 órás recepció
Babaágy
Babaszék
Csomagmegőrzés
Hajszárító
Italautomata
Lift
Mosatási/mosási lehetőség
Nem dohányzó
Széf
Terasz/udvar
Turista információ
Tv szobákban
Vasaló
Wifi

Megközelíthetőség

Reptérről   Küldjön nekünk egy e-mailt, amely tartalmazza a járatinformációkat, és mi megszervezzük útját a reptérről a szállodába. Minibusz szolgálatunk kedvező áron szállítja vendégeinket. További információkért kérjük forduljon hozzánk!   A Keleti Pályaudvarról   Utazzon a 2-es metróval a Blaha Lujza térig (egy megálló), majd sétáljon az Astoria irányába a Rákóczi úton. A hostel a Nyár utcában van, amely a harmadik keresztutca a jobb oldalon. Vagy utazzon (fekete) 7-es, 7A vagy 78-as busszal 3 megállót az "URÁNIA" megállóig és sétáljon vissza egy keresztutcát. Forduljon balra a Nyár utcába.   Bárhonnan a városból   Utazzon a 3-as metróval a Ferenciek teréig, majd a 7-es, 7A vagy 78-as busszal az " URÁNIA" megállóig (2 megálló). Sétáljon át az út másik oldalára, és forduljon balra a Nyár utcába. Másféleképpen a 4-es és 6-os villamossal is utazhat a körúton, a Blaha Lujza térig. Induljon el a Rákóczi úton az Astoria irányába, majd a harmadik kereszteződésnél forduljon jobbra a Nyár utcába.